Inici

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player 

La llarga i sòlida trajectòria en el sector del transport, les obres i les excavacions de J. Morell, S.L. comença el 1.962, quan l’empresa inicia la seva activitat amb treballs agrícoles i de construcció a la seva localitat, arran d’una iniciativa personal del seu fundador, el senyor Jaume Morell Pedrola.

En l’actualitat dirigida per Jaume Morell Escoda i envoltat d’un ampli equip humà de professionals qualificats, J. MORELL, S.L. es troba immersa en un important procés d’expansió i renovació, disposant d’una amplia cobertura en maquinària i vehicles d’obra.

La solvència de l’empresa, tant pel que fa a l‘àmplia oferta de serveis com a les pròpies infraestructura que sumada a la gran experiència en el sector públic i privat de la construcció, han fet que J. Morell, S.L. hagi esdevingut un nom de referència en el sector.

La combinació d’equips logístics en constant renovació, la recerca de noves tecnologies aplicables, el potencial humà i la prolongada experiència, ofereixen  com a resultat una òptima qualitat final en tots els serveis.

Un element clau de la filosofia d’empresa és l’autogestió en tots els camps estructurals, fet que motiva una independència pròpia i directa que posiciona J. Morell, S.L. com una empresa fiable i solvent.

Benvinguts a J. Morell, S.L.
Qualitat i servei professional.

 
C/ Barenys, 20         43480 Vila - Seca (Tarragona)        T. 977 390 022         info@jmorell.com               Privacitat    |     Nota Legal                             developed by  GT